dimecres, 14 de setembre de 2016

Ceviche de rape y gambas

Hacía mucho que no publicaba recetas en mi blog "Les coses de l'Eva", y mi amiga Àngels me preguntaba si esta receta la había puesto en el blog, jajajaja. Àngels la poso per tu, ahí va...

"Àngels has de comprar lloms de rap al teu peixeter de confiança, nets i trossejats a daus. Jo les gambes les compro al Condis congelasssssss, jajjajajajjaja.
Fes tires de pebrot verd, vermell, tomàquet, advocat, mango i  ceba, la ceba posa-la en aigua un rato perquè perdi la fortor. Tot això ho maceres amb suc de llima, chile, cilantro, cebollino, sal i oli. El temps varia, uns diuen que una hora, altres de 5 a 15 minuts, jo ho vaig fer, ho vaig macerar temps just per recollir i  parar la taula i a sopar. I sí que estava güeno, güeno porque no quedó naaaaa !!!"

Un petó Àngels