diumenge, 4 de novembre de 2012

"HOY" xino


 
 
Joan: -Aquí te mando la calta del HOY. Como velás los plecios están actualizados. Escoge lo que quielas y dinos a qué hola podlás pasal a recogel·lo.
 
Juli: -Un poco calo, ¿no?, o está en yen's?
 
 
Aquesta és la reproducció exacte de la conversa mantinguda per email entre el Joan i el Juli. Extranya manera de convocatòria per dinar plegats, però donades les circunstàncies és una de les maneres que tenim per tastar vells sabors. Estem parlant del restaurant xinès "Hoy" de la Travessera de les Corts i aquest va ser el segon lloc on el Joan em va portar una nit a sopar al poc de conèixen's. Ell diu que ho coneix des de l'any 1980 i que li va ensenyar el seu amic Javier que ara viu a Menorca. Curiós perquè el Joan ha viscut gairabé sempre al barri i no el coneixia fins llavors. El tracte sempre ha estat molt agardable i fins i tot es pot dir que és un restaurant "normalitzat llingüístisticament" ja que sempre ens han parlat en català. Tot i la mala fama dels restaurants xinesos aquest ens dona confiança perquè porten molts anys amb els mateixos responsables i a mi em sembla que sincerament la qualitat és bona. Com podèu veure la carta encara té els preus en pessetes!!!
 

Aloz flito tles delicias
 

Cesta  xina al vapol
 

Lolito plimavela
 
 
Wonton flito
 

Telnela planxa estilo xino (el favorit del Joan)
 

Costillas de celdo flitas
 

Telnela salsa sate