dissabte, 22 de setembre de 2012

Lacon amb patates


Una nova recepta del Cuines de TV3. Aquesta setmana els hi ha donat per fer receptes perquè les puguis emportar a la feina en una carmanyola. Algunes estaven prou bé. Ara, si a la feina el jefe et veu que menges aquests tiberis es pot plantejar que menges millor que ell i et pot baixar el sou. Bé, jo a lo meu, us explico que he fet. He agafat dues patates les he rentat i les he bullit amb grans de pebre. Mentrestant he agafat el greix del pernil que ens havia regalat la Tere l'he picat finet i l'he barrejat  amb oli suau i l'he ficat al microones durant 3 minuts, aquest oli i el greix el reservem per amanir després. He pelat  les patates i les he tallat a rodanxes i les he col·locat en dos fileres. Les he amanit amb l'oli de greix i entremig he ficat els llardons. Per sobre les tires de lacon. He fet oli amb pebre vermell i sal, l'hi he tirat per sobre i ho decorat amb el pebre en gra que he utilitzat per bullir les patates.
Fàcil i bo, un consell, l'oli de greix és fort, no cal passar-se...
 

2 comentaris:

Belen ha dit...

nyam nyam...
a la feina tinc menjador però quan portava carmanyola no passava mai de l'amanida d'arroç.

petons

Eva Villaplana ha dit...

Ben bona l'amanida d'arròs!!!, però sembla que les carmanyoles siguin un descobriment d'aquesta època de crisi, sempre el que ha pogut ha anat de restaurant i el que no carmanyola o bocata, c'est la vie!!!