diumenge, 5 de febrer de 2012

Arròs amb sipietes i carxofes


Una altra recepta del programa Cuines de TV3.
Couem les carxofes tallades a quarts amb oli i les tapem perquè no es posin negres i reservem. Fem el sofregit amb ceba i pebrot verd, i quan estigui fet afegim les sipietes netes i senceres. També afegim una mica de tomàquet triturat i safrà i tot seguit afegim l'arròs i la proporció de brou de peix. Quan estigui quasi consumit el caldo afegim les carxofes i fiquem la paella cinc minuts al forn a 200º fins que es begui el suc.

I voilà!!!




2 comentaris:

Belen ha dit...

nyam nyam.... nena que estoy de operación bikini de aqui a q me muera!!

petons

Eva Villaplana ha dit...

jajajajaja... Belen no serà pa tant, quatre flexions,i quatre abdominals i tableta de xocolata a la panxa, i sino fes Pilates com el Pujol del Barça.

Petons marasa!!!!