dilluns, 26 de desembre de 2011

Timbal de pop, orella i morro


Per Nadal vam fer un timbal de pop, orella i morro. Un plat còmodo perquè ja ho tens fet i només cal emplatar. El dia abans es bulleix el pop, l'orella i el morro una hora i mitja. Un cop bullit tot es tracta d'omplir una safata anant intercalant capes amb els ingredients. Després afegim l'aigua de coure el pop i el porc amb fulles de gelatina i tapem amb una altra safata amb un pes a sobre per premsar-ho. Es deixa reposar a la nevera fins que agafi consistència. Es desemmotlla i es talla en forma de taquets i s'amaneix amb oli amb pebre vermell picant i sal.
Aquest plat va ser com un snack i el plat fort canelons amb tomàquet pel Joan i el Juli i beixamel per mi. El nostre amic Juli només feia onomatopèies quan dirigia la forquilla cap a la seva boca, jajajajaja, no fan falta més paraules, "todo pura sensación".

2 comentaris:

Belen ha dit...

ooooooh! quina pinta més bona... i ademés el pop m'encanta!
bon nadal familia!

Eva Villaplana ha dit...

Feliç Any Nou Belen !!!
Petonets