dilluns, 16 de maig de 2011

Braves,... BRAVO BARÇA!!!

BRAVO BARÇA..., amb dos pebrots !!! el valor de tenir valors... tot lliga.


En honor vostre, nosaltres també tenim valor per menjar-nos aquestes patates braves que tenen el seu punt picant. Començant saltejant una punta de bitxo a la paella amb oli durant uns segons. Bullim les patates, "les pelem" (ho dic per l'episodi anterior esparraguil, jejejeje), les ratllem i les posem en un bol amb el bitxo saltejat, una mica de pebre vermell dolç i picant, sal i oli, barregem i fem les boles amb la massa. Les passem per ou batut i farina de galeta i fregim. La salsa brava es fa amb ou, all, pebre vermell picant, tabasco i la resta del bitxo d'abans i triturem amb el túrmix mentre afegim l'oli.


I per acompanyar unes costelletes de porc enfarinades i fregides, amb un últim punt al forn amb all i julivert.



2 comentaris:

Belen ha dit...

estic salivant.... quina pinta que tenen!
nena, veig q no les fas a l'estil tradicional les braves? a mi em xiflen!! i acompanyades d'una bona birra fresqueta arggggg!

Eva Villaplana ha dit...

Les de les fotos estan més bones que en la realitat.És una recepta que van fer l'atre dia per la tele i ....no maten, así entre tu y yo. Prefereixo les meves bombes. Ja les publicaré un dia.