dissabte, 23 d’abril de 2011

Chop Suey de gambes

Sí ja ho sé, avui és la Diada de Sant Jordi, el llibre ja fa dies que el tenim i la rosa al caure en dia festiu per nosaltres és difícil comprar-la i com que no es menja..., doncs apa avui he estrenat Wok i m'he atrevit a fer un Chop Suey de gambes.



Es posa 4 cullerades d'oli verge al Wok i deixem escalfar. Afegim les verdures tallades a tires fines: pebrot verd, pebrot vermell, carbassó, ceba tendra, api, pastanaga i xampinyons. Quan estiguin al dente afegim mig got de caldo de peix amb maizena, brots de soja, i un xorret de salsa de soja. I ja al final afegim les gambes pelades, sal, pebre i les tallarines que hem bullit abans també al dente.




I de postres arrós amb llet, que l'ha fet la Neus la nostra veina amb la Thermomix.



Deliciósssss!!!!





2 comentaris:

Belen ha dit...

aixi m'agrada, un st jordi iconoclasta!
te una pinta increible eva... mmmm i l'arroç amb llet igual!

petons

Eva Villaplana ha dit...

M'agrada la paraula "iconoclasta", jejejeje!!!

I l'arrós boníssim, quins veins que tenim més guays!!!

Petons