dissabte, 16 d’abril de 2011

Chimichurri

La primera vegada que vam provar la salsa "chimichurri" va ser a la festa de la Diversitat de Montjuic, ens va encantar i des de llavors és una salsa indispensable per les carns. Es pica ben finet una tassa de julivert, 3 dents d'all, 4 fulles d'alfàbrega, 1 cullera de pimentó dolç i una altra de picant, 1/2 tassa d'oli d'oliva, 2 culleres de vinagre balsàmic, 2 culleres de suc de llimona, sal i pebre al gust. Jo ho faig en un frasc de vidre amb tapa per poder-ho remoure i així es barreja tot més bé. Fins i tot queda millor d'un dia per un altre.

Ho serveixo en un bol per anar posant de mica en mica sobre la carn.

La carn acompanyada de patates xips de borsa, ràpid i pràctic,.... jejejeje !!!

I ara me'n vaig a fer unos mojitos per veure el Barça.

Olelé, olalà, ser del Barça és el millor que hi ha!!!!!



3 comentaris:

Belen ha dit...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... quina pinta més fantàstica uqe te això!! com tot el que fas!

petons

Eva Villaplana ha dit...

A vegades cuinem coses que no surten bé, però clar no les publico, jejejeje. Tu també fas coses molt xules, per cert què passa que ara no tens tens temps per fer "tus labores", des de febrer no has fet res? Jo vull veure "tus creaciones"!!!!!

Petonets!!!!

Belen ha dit...

nena, l'altre dia estava fent ganxet i el macià va rossegar el cable de la lampara i es va acabar fotent tot de CD's de la llibreria per barret!!
aixi no hi ha manera....