dissabte, 12 de febrer de 2011

El pollo de la Pantoja, jejejeje!!!

El pollastre era l'excusa per estrenar aquesta fregidora, és una paella amb escorredora. Ideal per fregir patates, no s'han de moure mentres es fregeixen i les treus ja escorregudes.
Un altre caxarro per la cuina, m'encanta!!!
La manera de fer el pollastre és fàcil i queda molt tendre. Salpebrem el pollastre, posem oli a la paella, llorer, romaní, farigola, un cap d'all, bitxo, un got d'aigua, un got de vi blanc i julivert i que es vagi consumint tot junt. I quan el muslàmen ja tregui fum és l'hora d'emplatar.

I per obrir les artèries un "Valdubón", vi tinto a temperatura ambient.
Bon profit!!!

2 comentaris:

Belen ha dit...

i no t'agraden a tú els trastus per la cuina eh? que vaaaaaaaaaaaaaaa je je
te molt bona pinta aquest pollu a la pantoja, al loro operación malaya!

bona setmana!

petons

Eva Villaplana ha dit...

Sí, és important tenir bons trastus per la cuina. Es que hem fet renovació de "sartenes" que ja tocava. I el pollu no és a la pantoja que va, una recepta del cuines TV3, operació Millet, jajajaja.
Bona setmana per tu també.

Muaccsss!!!