diumenge, 23 de gener de 2011

Llom d'orada amb carxofes rostides i picada

Aquesta és una recepta del Cuines del restaurant L'Angle de Sant Fruitós de Bages del cuiner Jordi Cruz que em va semblar un bon professional, amb explicacions entenedores i molt endreçat i net. Jo l'he fet amb alguna variació. El filet l'het fet a la sal, el Jordi ho feia al forn amb la porta oberta i deixant-lo coure 7 minuts amb el gratinador encès, com que no sabia si em sortiria i això de deixar la porta oberta ho veia raro doncs jo a la sal. El demés l'he fet com ha dit el Jordi. En una paella amb oli he saltejat les carxofes. I per fer l'oli de fruits secs he agafat una paella amb una mica d'oli amb escalunya i all picat, he afegit ametlles i avellanes picades i julivert picat durant un parell de minuts i ho he posat tot en un bol amb oli fred. I per emplatar primer he col·locat les carxofes, el filet sense pell i ho he amanit amb l'oli de fruits secs.
Bé, senzill, ràpid i bo... què més volem?

1 comentari:

Belen ha dit...

mmmm... quina pinta que te eva....ara li faria una queixalada.

petons