dilluns, 13 de desembre de 2010

Avui toquen ous...

Avui ha tocat menjar ous, ja sé que fregits són poc digeribles però ens veníen de gust. Però també diuen que aporten molta energia i força, rics en vitamines A, D, E, B i rics en minerals com el ferro, fósfor, sodi, zinc i seleni.
Aquests ous estrellats són molt fàcils de fer, fregeixes patates que quedin cruixents i les apartes, fregeixes els ous i els esmicoles, fiques una mica de sal i ho barrejes tot en un motllo i per sobre unes fines lonxes de pernil.
Rico, rico, rico!!!

2 comentaris:

Belen ha dit...

saps que aquest és un dels meus plats preferits... mmmm... estic ensumant-los!!
eva, tingues pietat que estic a règim reinaaaaaaaaaaaaaaaa

petons

Eva Villaplana ha dit...

A què estan bons???
Algo tan senzill i tan deliciós a l'hora. Perdona'm per provocar-te salivera, je, je.


Petons!!!!!!!!!!!