dilluns, 12 de juliol de 2010

Caneló de patata

Recepta del Cuines de la TV3. El relleno del canaló ja el tenia fet d'un altre dia que vaig fer molt per congelar. L'innovació és la patata, es tracta de fregir en una paella les patates tallades a llàmines fines fins que quedin toves però no daurades. Per fer el cilindre es posa les patates sobre paper film, una al costat de l'altra, ben juntes, i a sobre la carn , ho emboliquem tot donant forma de cilindre amb el paper film, ho prensem. Desenvoliquem, ratllem la trufa i ho posem al forn 5 minuts a 200º. La recepta portava la salsa de la reducció del suc del rostit, però vaig cometre un error pensant que tenia salsa per posar per sobre i no, així que no li vaig posar i realment hi faltava (un altre dia serà). Per decorar el plat una mica de cibolet i parmesà.
Encara que em pesi felicitats a la selecció, la veritat és que s'ho mereixia, més que Holanda que va jugar a Rugby i no a futbol. Bon detall el de Xavi i Puyol portant la senyera.
I una cosa més... VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA !!!