diumenge, 18 de juliol de 2010

Amanida d'arròs amb gambes


Un altre plat del Cuines de TV3 que vam fer ahir, aquest és del restaurant Hispània d'Arenys de Mar, Caldetes. Per començar es bulleix l'arròs el colem, rentem amb aigua i reservem. Salpebrem les gambes i les posem en una paella amb oli, all laminat i bitxo i les retirem. Colem l'oli en un bol junt amb julivert picat, suc de llimona, l'arròs i les gambes pelades; emplatem i a disfrutar.
I després d'aquest àpat ens va venir a veure la nostra fada, l'Esther, vam passar una tarda molt agradable.
Bé, aquest plat d'arrós no té res a veure amb cap plat d'arròs dels xinos, i com que sabem el que sabem dels xinos no crec que mengem mai més menjar xinés, aquí teniu un enllaç per veure al Buenafuente entrevistant a Mao, és la conya.

http://www.youtube.com/watch?v=oxjwjeeyAOc