dijous, 17 de juny de 2010

Spaguetis bolonyesa

Sí, sí, sí, també amb la Thermo. Comencem posant al got 30 g d'api, 70 g de pastanaga, 100 g de ceba, una rameta d'alfàbrega, triturem 5 segons, velocitat 7. Afegim 50 g d'oli i programem 5 minuts, 100 º, velocitat 1. Incorporem 400 g de carn picada mixta, programem 10 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Quan faltin 2 minuts afegim 70 g de vi negre pel bocal. Agreguem 350 g de tomàquet triturat, una fulla de llorer, sal i pebre, programem 30 minuts, temperatuta Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
Bé, la salsa ja la tenia feta de l'altre dia que com vaig fer molta la vaig congelar, així que avui només he fet la pasta amb la Thermo i la salsa l'he escalfat al microones.
La pasta en 20 minuts està feta al seu punt, ràpid i fàcil; posem 1200 g d'aigua al got programem 12 minuts, 100º, velocitat 1. Afegim la sal i la pasta programant el temps que indica el paquet, 100º, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Escurrim els spaguetis i servim amb la salsa.
¡¡¡ Sono molto contento di questo robot da cucina !!!