dimarts, 15 de juny de 2010

Crema de carbassó

Aquesta crema també l'he fet amb la Thermo. Molt fàcil. Es posa una ceba i una dent d'all programem 8 segons velocitat 5. Afegim 30 gr d'oli i 30 gr de mantega programem 6 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2. Agreguem 3 carbassons i una patata a troços programem 6 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2. Incorporem 200 gr d'aigua, sal, i pebre; programem 20 minuts, 100 º, velocitat 1. Triturem 40 segons, velocitat 7. Afegim 3 formatgets El Caserio, programem 5 minuts, 90º, velocitat 3.

He llegit la de coses que proporciona el carbassó i és molt important afegir-ho a la nostra dieta. Baix en calories, ric en potasi, magnesi, sodi, iode, calci, vitamina C, àcid fòlic, fibra, i betacarotens. Ideal per fer dieta i pel restrenyiment. També he mirat una altra recepta de carbassó a l'italiana que ja farem un altre dia; molt interessant...