diumenge, 2 de maig de 2010

Fideus Petit Comité

És una adaptació d'una recepta que van fer al Cuines la setmana passada. El cuiner posava més carn (costella de porc, conill, cansalada). Nosaltres hem ficat menys carn ens semblava massa. Així que he començat ficant oli a la paella per sofregir el pollastre salpebrat, després la salsitxa, la ceba, el pebrot verd i vermell, l'all picat, el tomàquet, el pebre vermell mòlt, deixant coure el conjunt durant una estona. Tot seguit he afegit els fideus, els he cobert amb brou deixant coure durant 12 minuts i he afegit bull negre a rodanxes abans d'apagar el foc. I de la paella a la panxa.

1 comentari:

Joan Garrido ha dit...

T'has lluit Eva. Estava molt bó, com tot el que fas, però aquesta recepta respon a les espectatives visuals que oferia en el programa de televisió i és un dels plats més gustosos que mai he menjat.
Un petó, pedorreta.