dimarts, 23 de febrer de 2010

Experiències amb la Thermomix

És una màquina que espanta al principi però realment és fàcil de fer funcionar, només cal seguir les indicacions del llibre on està tot anotat: ingredients, quantitats, programes i temps. Fa dies que anem fent cosetes; verdura al vapor, crema de carbassó... Aquí teniu el que hem menjat avui.





Macarrons amb salsa de tomàquet i ceba amb orenga pernil i xoriço, i formatge parmesà ratllat per sobre.











I de postres un bescuit de yogur de llimona.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

nena, quina pinta tan increible que te tot! i jo amb la gana que tinc ja a aquesta hora del matí.
gràcies per anar mostrant el que fas amb la Thermomix.
petonets

Eva Villaplana ha dit...

Benvolguda lectora anònima, gràcies per les teves aportacions. Com podràs comprovar ets l'única que ho fas. T'ho agraeixo de tot cor.
A tí también Pepe, gracias por tus comentarios.

pepe luis ha dit...

muacssssss